Pár barátommal összefogtunk is csináltunk egy céget. Most külföldről behozott árut árulunk webáruházban. Ez az idei évben egész jól is ment, talán pont a COVID miatt, de tudjuk, hogy nem tartanánk itt, ha nem vágunk bele a webesünk tanácsára a linképítésbe. Elsőre pont úgy néztünk, mint gondolom Te is, hogy mégis mi a fene az a linképítés?

De mára már biztosan tudom neked mondani, hogy egy olyan folyamat, amivel még több látogató lesz az oldalon, mint előtte bármikor. A webesnek van egy csomó weboldala, ahova cikkeket raktak ki rólunk, majd 2-3 hónap múlva azt vettük észre, hogy egyre több a rendelés. Fél év után már majdnem dupla annyi csomagot adtunk fel.

Ez elég meggyőző volt és gyorsan meg is állapodtunk, hogy még legalább egy évig csinálják ezt nekünk. De szerintem akkor sem fogunk leállni, mert olcsó ahhoz képest, amennyit hozott nekünk. Ha érdekel téged is a folyamat a korábban linkelt oldalon le van írva. Engem annyira nem érdekelt, nem volt drága úgy voltam vele tegyünk egy próbát. Áldom az eszemet, hogy belevágtunk, mert nagyon bejött.

Azt mondjuk mondták mások is, hogy ez egy eredményes dolog, de ha átvernek akkor nagyot lehet vele bukni. Szerencsére nem így lett, de ezt tudtuk, mert a cég, akikkel dolgozunk nagyon korrektek voltak eddig is mindenben. Alig várom a jövő év elejét, kíváncsi vagyok, hogy akkor a holt időben mennyi megrendelésünk fog jönni. Ha neked is webshoppod van, akkor kötelező! Vágj bele minél előbb, annál előbb fog működni.

Kategóriák: Egyéb