Amikor gyermekeink felnőnek, és unokáink születnek, majd serdülővé vállnak, feje tetejére fordul minden. Érdeklődésük a játék babák és autók után teljesen más irányba fordul. A mindennapi élet és persze a mindennapi rutin is nagymértékben megváltozik.

Kezdetben, mint nagyszülők, persze csak távolról figyeljük a történéseket, mert tanácsaink elmennek gyermekeink füle mellett, de idővel aktívan is be tudunk kapcsolódni a család életének segítésében. Szépen rájönnek felnőtt gyerekeink arra, hogy az évek során szerzett tapasztalatokat hasznosítva jó tanácsainkkal át tudjuk segíteni őket a legnehezebb éveken, amikor nehezen kezelhető, lázadó kamaszokat kell terelgetni az élet rögös útjain.

Persze aztán a gyerekek növekedésével azt is látjuk, hogy mennyire szalad az idő, mert hát az én unokám is most született, és már az első telefonját keresgéli, vagyis félig meddig már akár felnőttnek is tekinthető.

Én nem vagyok híve annak, hogy egy gyerek ideje korán kapjon telefont a kezébe, de a mai világban egyre korábban vannak olyan helyzetek vagy szituációk, amikor igenis szükség van arra, hogy elérjük vagy hogy el tudjon érni bennünket. Most azonban már edzésre jár, és tény, hogy több mint indokolt, hogy saját telefonja legyen. Persze az már nem lenne az, hogy iphone készülék legyen ez a saját telefon. A család nem is szerette volna, ha az első telefonja egy ilyen drága készülék legyen, de Ő felvette a kapcsolatot az almabazar.hu csapatával, akik iphone felvásárlás keretében beveszik a régi iphone telefonkészülékeket, és új gazdát keresnek neki, azt kell mondjam ráadásul igen jó áron.

A csapat nagyon korrekt módon dolgozik, egyszóval valószínűleg a kecske is jól lakik és a káposztából is marad. Ez azt jelenti, hogy unokám kap egy használt iphone készüléket, és így azt gondolom minden boldogsága meglesz. Ez a kis csapat pedig iszonyatosan kedvesen és lelkiismeretesen foglalkozott a gyermekkel, vagyis azt gondolom, hogy minden szinten jó kezekben van.

Kategóriák: Egyéb