Amikor egész nap úton vagyunk, folyamatosan járkálunk tárgyalásról tárgyalásra, megbeszélésről a gyerekért az óvodába, sokszor kerülünk kellemetlen helyzetbe amiatt, hogy a folyamatos vezetés miatt kopás keletkezik a cipőnk sarkán, emiatt kínos a kocsiból kiszállni, még ha csak a benzinkútra megyünk is csak be.

Erre nyújt tökéletes megoldást a heelgood sarokvédő, aminek funkciója egyszerű, tiszta és érthető. Védi a lábbelink sarkát a kárpit okozta kopástól. A feltaláló fejében azután született meg ez a zseniális ötlet, miután megunta, hogy jóformán félévente kellett a kedvenc cipőitől megválnia, mivel rengeteget ingázott az otthona, az irodája és az óvoda között. Ideje nem volt állandóan arra, hogy váltócipőt használjon, meg sokszor előfordult az is, hogy a váltócipő meg nem illett az aktuális ruhájához. Így karöltve egy tervezővel pár év leforgása alatt megalkották ezt a terméket, ami minden korosztály számára, legyen szó bármilyen stílusú cipőről, védelmet nyújt az elhasználódás ellen.

Elasztikus anyagának köszönhetően akár 44-es lábméretig nyújtható, illetve akár magassarkú, akár balerinacipő, akár sportcipő, tökéletes védelmet nyújt. Többféle színben kapható, így legyünk akár visszafogott üzletasszonyok, akár diszkómániás tinik, mindenki megtalálja a számára megfelelő változatban. Akár a cipőnk színéhez passzolva többet is vehetünk, így legyen rajtunk akármilyen stílus, fazon, mindegyikhez tudjuk a cipővédőnket igazítani.

Kategóriák: Egyéb