Nem olyan rég észre vettem, hogy a telefonom egyre furcsábban kezd el viselkedni. Első jele az volt, hogy hamarabb lemerült, mint szokott. Amikor legelőször így jártam, arra gondoltam, hogy biztos rosszul csatlakoztattam este a töltőre, vagy arám szünet lehetett, ezért nem töltött fel. Utána elkezdtem a töltőre gyanakodni, hogy biztos azzal lehet valami baj.

Azonban, idővel jött a többi jel szépen sorban, amikor már egyre jobban melegedett a telefonom, majd egyre rohamosabban, látványosan merült le, és legvégül már az akkumulátor is elkezdett ki púposodni. Itt nyilvánvalóvá vált számomra, hogy az akkumulátorom adta be a kulcsot. Szomorú lettem, hiszen egy iPhone akkumulátorcsere nem olcsó mulatság, gondoltam. Főleg hogy mire megrendelik es ki is cserélik az mind idő. El is mentem a közelembe levő szervizbe, ahol jött a váratlan felismerés, hogy ilyen telefonokkal bizony nem foglalkoznak, azontúl a telefonom garanciája is lejárt, ezért nem tudtam hová vihetném el, ahol meg tudnák javítani. Bepánikoltam, végül addig kutakodtam, amíg rá nem bukkantam az iSzerelés üzletére.

Ők egy olyan garancián túli szakszerviz, amely kifejezetten Apple termékek javítására specializálódott. Látványszervizüknek hála, mi magunk is részesei lehetünk a szerelési folyamatnak. Itt csak is minőségi után gyártott vagy gyári alkatrészeket használnak, és a legtöbb apró javítás 20-30 percen belül elkészül. Miután a telefonomat megszerelték, szétnéztem az üzletben ahol a javítás mellett Apple termékek adásvételével is foglalkoznak, így akár le is cserélhettem volna a telefonom, ha a készülékem javíthatatlanul tönkre ment volna. Az iSzerelés-nek köszönhetően most egy jó ideig megint nyugodt leszek afelől, hogy a telefonom mindig a lehető legtöbb töltöttséggel áll rendelkezésemre.

Kategóriák: Egyéb