Nemrég arra adtam a fejem, hogy vállalkozásom további fejlődése érdekében beruházásokat eszközöljek annak életében. Megújult designunk, csináltattunk új logót, amely bár nem sokban különbözik az eredetitől, hiszen nyilván fontos, hogy megmaradjon mindenki számára az embléma nyújtotta emlék és érték, mégis modernebb, látványosabb lett, megújult.

Ekkor úgy döntöttünk, hogy már nem pusztán a social media területén éljük életünk, hanem csináltatunk egy weboldalt. Egy designos, szépen felépített, jól szövegezett, megfelelő tartalommal és képi anyaggal, valamint ajánlásokkal ellátott, profi weblapot.

A honlapkészítés nem egy egyszerű móka, gondoltuk mi, ezért jó előre hatalmasra is tápláltuk a feladat nyújtotta félelmeinket. Már az egész család és a dolgozó munkatársak is a weblapkészítés rejtelmeit olvasgatták nap mint nap, minden ráérő idejükben.

Az élet azonban hatalmas ajándékkal örvendeztetett meg bennünket. Rátaláltunk ugyanis egy olyan szolgáltató csapatra, akikkel nem csak hogy könnyen ment a kommunikáció és a munka, de sokkal kevesebb energiaráfordítással és idővel kellett részt vennünk a projekt munkálataiban, mint azt bármelyikünk gondolta volna.

Nagyon könnyen ment velük a kommunikáció. Könnyen, számunkra is érthetően fogalmaztak, amit nem értettünk maximális türelemmel és segítséggel magyarázták el számunkra. Mondhatom, hogy játékká vált a weblap kialakítása. Kalandos úton, sok – sok új ismerettel és egy teljesen designos, motorikusan is jól felépített, profi weboldallal kezdtük meg azt a fajta együttműködést, amely kifejezetten hosszú távra szól, és biztos vagyok benne, hogy minden befektetett forint és perc, amit arra töltünk, hogy szép és jól működő honlapunk legyen, a többszörösét fogja számunkra visszahozni nem csak látogatók, de betérő és törzsvendéggé váló ügyfelek számának tekintetében egyaránt. Az élethez szerencse is kell, szokták volt mondani, én inkább azonban azt javasolnám, hogy mindenki fordítson kellő energiát és időt arra, hogy megtalálja a számára tökéletes szolgáltatót, hiszen a siker kulcsa nagymértékben ebben rejlik.

Kategóriák: Egyéb