Ha profi weboldalt szeretnél, akkor nincs mese meg kell találnod hozzá a megfelelő weboldal fejlesztő csapatot. De ez nem egyszerű kérdés, ezzel már a kis csapatunk is a több esetben szembesült. Ebben a bejegyzésben a korábbi ajánlással szemben engedd meg, hogy egy történetet osszak meg, amely alapján jobban fogod tudni értékelni az EWK csapatát.

Weboldal készítés, a kezdetek számomra

Nos az első weboldalam elég régen 2007-ben készült. Pontosabban ma már horror időnek számító fél éves szenvedés során került fel az internetre és még csak azon számokat sem hozta, amit terveztem korábban. Ma már ez elképzelhetetlen. Később több projekt vezetőjeként sok szolgáltatóval volt szerencsém együtt dolgozni. Készítettem már webáruházat több milliós projekt keretein belül, illetve közel 20 weboldal fejlesztésében működtem közre, mint projekt vezető.

Az eddigi projektek közül az utóbbi időben az egyedi weboldal készítők csapatával dolgoztam együtt. Nem csak a gyorsaság, hanem az empátia és a szakértelem volt az, mely az első perctől jelezte számomra, hogy a legjobb kezekbe adtam saját webes projektjeimet. Ezért ajánlom számotokra is.

Mi az amire a weboldal készítésekor ügyelned kell a profi szakemberen kívül?

Nos a legjobb szakember sem tud helyetted vállalkozni. Meg tudja mutatni az embereknek a tartalmaidat. Tud építeni olyan folyamatokat, melyek a korábbiakban elképzelhetetlenek lettek volna. De ha nincsenek rendben a kulisszák mögötti dolgaid, akkor bizony az előadás sikere sem lesz annyira átütő, mint az eltervezed. Ezért Neked is fel kell készülnöd, és mielőtt weboldal projektbe vágnál fontos eltervezned, hogy mit is akarsz pontosan.

Ha van célod, és tudod mit szeretnél, akkor a megfelelő szakember megfogja neked mutatni a hogyan-t. És együtt fogjátok sikerre vinni a webes projektet.

Ne rohanjunk persze ennyire előre vegyél elő egy lapot és kezdj el tervezgetni. Valamint ne feledd nem mindig az olcsó a legkézenfekvőbb, sőt ami elsőre olcsó hosszútávon hidd el hamar a legdrágább dolog lesz, amit igénybe vehettél.

Kategóriák: Egyéb

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük