Ha új telefont vásárolsz, akkor biztosan még a mobil beszerzése előtt eszedbe jutott, hogy kellene hozzá egy megfelelő tok és üvegfólia is a védelem érdekében. Ez kulcsfontosságú, hiszen ha a mobilunkat a későbbiekben le akarjuk cserélni, akkor jelentősen ronthat az árán, ha össze van karcolódva. A mai telefonok legnagyobb összefüggő eleme az érintőképernyő, mely kiemelten fontos, hogy ne karcolódjon össze hiszen akkor nem csak esztétikailag fog romlani a telefonunk.

Telefontokok nagy választékban a WLshop webáruházában

Tehát nem is lehet kérdéses, hogy megfelelő védelem nélkül nem szabad használni az okostelefonokat. Ezért szükséges, hogy előre gondoskodjunk a témakörről. Ma már hálisten erre sok lehetőségünk van. Mind stílusában mind kivitelében rengeteg lehetőségünk van választani. Még attól is több, mintha egy boltba mennénk be szétnézni. A legtöbb ma divatos okostelefonra megtaláljuk a kínálatban kedvencünket. A telefontokok között színben és védelmi típusban is találunk választékot. A legtöbb persze Apple iPhone készülékekre érhető el, de ez nem meglepő ismerve globálisan a kínálatot.

Ha psortolunk akkor kifejezetten karra csatolható sport tokok közül is választhatunk, ráadásul a bolti áraknak a töredékéért. A karra csatolható tokok mellett vannak vízálló tokok is melyek igen praktikusak lehet utazásaink során.

Ha nem szereted a tokokat, akkor a leheletvékony átlátszó prémium szilikon tokok fogják számodra a legjobb opciót nyújtani. A tokok akkor védelmet nyújtanak, de a napi használatban szinte észrevételenek. Nem növelik meg nagyban a mobil méretét, illetve a formatervezés élvezhetőségén sem rontanak.

Persze ha a védelem a fő szempont, akkor a kínálatban találsz olyan tokot, amivel a bentont fel lehet verni az udvaron. De ha nem is erre használnánk akkor is védeni fog a leejtésekből adódó sérülések ellen. 🙂

Akik a lenyílós tokokat keresik még pár típushoz megtalálhatják, ma már nincsenek annyira divatban.

Nézz szét a választékban és rendeld le új kedvencedhez a megfelelő tokot, melyet akár már másnap is hozhat a futár.

Kategóriák: Egyéb