Sajnos számtalan nő életének megkeserítő tényezője a cellulitisz. Nagyon sok embert érint, és sokan szégyenlik is. Lehet persze segíteni rajta sportolással, a keringés javításával és bizonyos szerekkel a testápolás területéről, de nagyon nehéz bizonyos szint után már javítani a helyzeten. Éppen ezért a legjobb, ha mindent megteszünk azért, hogy ne alakuljon ki, vagy épp minél nehezebb dolga legyen.

Én például már gyerekkoromtól rendszeresen sportolok. Ez azt gondolom elengedhetetlen. Nem kell senkinek sem az edzőteremben tölteni az életét, de heti rendszerességgel megejtett séta, kocogás futás, és heti egy-két alkalom edzőterem azt gondolom mindenki életébe bele kell hogy férjen. Már csak azért, is, mert kikapcsol, segít a feszültség levezetésében, keringésünk egészséges szinten tartásában. Mit tegyünk azonban, ha ez sem elég, és látjuk, hogy szépen lassan kezd meggyűlni bajunk a bőrünk feszességével? Keressünk valamilyen jó testápoló krémet vagy olajat. Tudom, hogy ez nem egyszerű, de kitartó és hosszas keresgélés után biztosan sikerülni fog.

Nekem például a kneipp bőrfeszesítő olaj az, ami nagyon bevált. Nem csak hogy kényelmes a használata, jó az illata, de a hatékonyságára sem panaszkodhatok. Teljesen nem szünteti meg a már kialakul narancsbőrt, de nagymértékben segít halványítani a tüneteket, és nem engedi jobban elharapózni a problémát. Mindemellett nagyon fontos, hogy sok vizet igyunk, és járjunk rendszeresen masszázsra. A kulcs ugyanis ebben az esetben a méregtelenítésen van. Ha azt sikerül jól meghajtani, akkor a cellulitisz sem tud minket csapdába ejteni. Én mindenkinek csak ajánlani tudom ezt az olajat, mely azt gondolom a testápolás területén elérhető egyik legjobb termék amit valaha használtam. Mert ha bőrünk szép, mi is jól érezzük benne magunkat. És bizony a szépség belülről fakad. Egészséges kisugárzás nélkül nincs gyönyörű nő.

Kategóriák: Egyéb