Te is szoktad úgy érezni, hogy a telefonod jelenti az életedet? Hogy a mindennapjaidban egyre gyakrabban adódnak olyan sorsfordító helyzetek, amikor a telefon egyes funkcióinak a hibája, az alkalmazások akadozása hátrányosan befolyásolja a boldogulásodat?

Bár az embernek ilyenkor gyors megoldásra van szüksége, a körülmények természetesen mindig közbeszólnak, nem egyszerű gyorsan eljutni a telefonszervizekbe. Problémát okozhat a kötött munkaidő, hogy korán zárnak a szervizek vagy éppen más elintézendő ügyek is tornyosultak előttünk: vár a fogorvos, a nőgyógyász, a kozmetikus, ott vannak a befizetésre váró számlák vagy esetleg a gyerek ebédcsekkje.

Szerencsére mostantól felülemelkedhetsz ezeken a körülményeken: nem kell fizikailag ellátogatnod egy mobilszervizbe, hogy elintézd a telefonod javítását. Otthonról az ágyban fekve, a munkahelyi íróasztalodnál maradva, vagy a nyaralásod idején is elindíthatod a javítási folyamatot.

Az Andorid szerviz „Szervizfutár” szolgáltatásával a lehető leggyorsabban igénybe veheted a javíttatási szolgáltatásokat anélkül is, hogy el kellene hozzájuk menned.

A partnerük akár Budapestről, akár vidékről 1.600 forintos díjért elviszi a készülékedet, és ahogy elkészült, egyből vissza is fuvarozza az azt követő munkanapon (a két szállítás összesen 3.200 forint)!

Csak az a fontos, hogy a telefonodat alaposan becsomagold és a futárnak történő átadás előtt a telefonodat zároló jelszavakat kapcsold ki.Telefonhiba ide vagy oda, így valóban lesz időd az életedre. Vagy a csekkekre.

Kategóriák: Egyéb