Hogy ha te is főiskola előtt állsz, már most jobb hogy ha elkezdesz azon gondolkodni, hogy hol fogod tölteni az éjszakáidat. Persze az ember hónapokkal a költözés előtt még teljesen nyugodt, én is úgy gondoltam, hogy egy-két hónap elegendő kell hogy legyen ahhoz, hogy megfelelő kidó szobát találjak magamnak. Ez azonban sokkal nehezebbnek bizonyult mint ahogyan én valaha is gondoltam. Persze a szüleim figyelmeztettek erre, én azonban rájuk se hederítettem. Fel voltam készülve arra, hogy lesz majd olyan osztálytársam vagy ismerősöm, aki szintén budapest területén keresgél, és együtt sokkal könnyebben fogunk tudni boldogulni. Ez sem volt egy rossz ötlet, csak így utólag már látom, hogy jóval előre meg kellett volna beszélni velük a közös keresgélést, mert a végén úgy jártam, hogy mindenki egy teljesen teli ingatlanban tudott bérleni magának a kiadó szobák közül.

Én aztán iszonyatosan sok időt és energiát töltöttem azzal, hogy megfelelő ingatlant találjak magamnak, azonban egyre inkább ment el a kedvem az egésztől, mert olyan hirdetések és olyan inkorrekt hozzáállás fogadott a piacon, amit nehezen tudtam feldolgozni is. Én már kezdtem úgy gondolkodni, hogy nem fenn fogok lakni a főváros területén, hanem majd mindig ingázok, és így oldom meg a lakás kérdést.

Aztán hála a jó égnek találkoztam a kiadoszobabudapest.hu csapatával, akik a Global Best Property Zrt. képviseletében valóban iszonyatosan kedvesen, gyorsan és hatékonyan tudtak nekem segíteni abban, hogy egy számomra tökélete kiadó szobát találjak. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket, biztos vagyok benne, hogy bárki maradéktalan elégedett lesz a munkájukkal és annak eredményével is egyaránt. Nekem hihetetlen sokat segítettek.

Kategóriák: Egyéb