Az illatok misztikus erővel bírnak, mélyen szunnyadó érzéseket hozatnak felszínre. A bőr aromája és a parfüm finom keveréke, természetes kölcsönhatása teszi beszédessé az megjelenésünket, kívánatossá az illatunkat.

Tudományos kutatások szerint a szerelem molekuláris szintű változásokat idéz elő a szervezetben, amelyben az illatoknak is fontos szerep jut. Az érzelem hatására természetes amfetamin-származék, fenil-etilamin szabadul fel az agyban, amely hatalmas energiákat mozgósít. A feromonokat feltételezések szerit az orr szaglóhám sejtjei érzékelik, amelyek az agy szexuális ösztönökért is felelős területére, a hipotalamuszba küldik az ingerületet.

Ezen indíttatásból az Avon 3 féle illattal, 2 női és egy férfi változattal kedveskedik azoknak, akik nyitottak az új, izgalmas kalandokra.

Az Avon Attraction Sensation for Him parfüm páfrányos-orientális illatélményt nyújt, a fekete bors, zöld növények párosításával. Utóbbi 2 terméket egy szettben lehet megvásárolni, hogy együtt varázsolják el egymást egy kora esti randevú alkalmával a nő és a férfi. Az egyik női változat akár egy temperamentumos ölelés, úgy csábítja el érzékeinket. A rózsaszín grépfrút és a szamócalevél tündöklő illatjegyeivel, melyek az ellenállhatatlan indiai jázminnal egyesülnek, hogy aztán az étcsokoládé érzékisége és az ámbra igéző elegye koronázza meg ezt a maradandó illatot. A szettben megtalálható a parfüm, egy miniparfüm, és egy testápoló. Ez az Avon Attraction Rush.

A Sensations For Her gyümölcsös-virágos-orientális kategóriában mutat be elképesztő varázslatot, illetve elbűvölő szilva, arab jázmin, bőr illatjegy jellemzi.

Kategóriák: Egyéb